A varázsló kertje

délutáni gondolatok

2008.11.16. 15:07 | Málnáslepény | Szólj hozzá!

Kiszolgáltatni magad más hangulatváltozásainkak nincs értelme. A remény csak egy illúzió. Ha szeretnének tőled valamit, akkor lépéseket fognak tenni. Ha kedvelnek nem bántanak meg. Attól, hogy bizonytalanok veled kapcsolatban, még nem hülyítenek.

Vigyázni kell mit kívánsz, mert teljesül. Sokszor még nem is állsz készen, és mégis úgy gondolod ő a leghőbb vágyad. Vannak dolgok, amihez szükségeltetik bizonyos fokú érettség. Kíváncsiságból belevetni magad túlságosan intenzíven egy kapcsolatba a legnagyobb ostobaság.

Sok érdekes ember van, találkozol még párral. Egy darabig mindenkiből hiányozni fog valami, de ha tudatosítod azt, hogy mit veszetettél tovább fogsz tudni lépni, és ismételten tiéd a világ.

Sokan álltatják magukat azzal, hogy őszinte figyelmet és érdeklősést táplálnak egy ember iránt, holott ha ez így lenne, akkor nem értenék félre, amit a másik mond. Ha valaki megmozgat benned valamit egy, két, három, négy, öt találkozó alkalmával, akkor a hatodik után nem fogod azt mondani, hogy bocs, de most kicsit eltűnök, agyalok, aztán ha kitaláltam, hogy mit is akarok, akkor jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://malnaslepeny.blog.hu/api/trackback/id/tr16771921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása